Anti-PK-bloggen

Anti-PK-bloggen

______________________________

Sverige är ett skönt välfärdsland. Friheten är omfattande. Men politiker, myndigheter och media talar alltmer om vad du och jag får tycka och säga (och vad vi inte får tala om). Fram växer en ny religion med ett nytt prästerskap. Nu predikas inte längre Bibelns budskap, utan det goda samhällets politiskt korrekta moralvärderingar. PK-lärans bas är de mänskliga rättigheterna. Från dessa rättssregler flödar nu knippen med moraliska värderingar, i form av PK-normer, som rör minoriteters rättigheter, feminism, klimatförstöring, invandring, auktoritetskritik mm. Värderingarna står alltså i allmänhet på en rimlig grund.

Men problemet är att PK-eliten - liksom flydda tiders präster - hävdar ett åsiktsmonopol. Den som inte anpassar sig fullständigt hånas. Hon och han påklistras alla möjliga slags nedsättande etiketter. Media pläderar betongfast för den nya PK-läran. Debattinlägg som går emot refuseras. Banne den som säger nå´t annat! Samtalet vid kaffebordet på jobbet tystnar. Du blir osäker...

PK-läran och PK-samhället blir på så vis ett allvarligt hot mot vår åsiktsfrihet. Anti-PK-bloggen vill problematisera och kritisera den nya PK-religionen och dess predikanter. Min blogg står nämligen på det fria ordets sida! Templet från antikens Aten får symbolisera det fria samtalet.

I denna blogg ska PK-problematiken analyseras i en handfull perspektiv (se kategorier till höger).

google-site-verification: google77797f96df7eed03.html

Huk´ er gubber och gummer, nu laddar Alestig om!

Om PKPosted by Torsten Sandström Fri, June 07, 2019 18:08:41
Vi får idag veta att det kanske är slut med oss om drygt 30 år. Om det är sant vore det en toppnyhet. I nästa månad får vi förmodligen besked om att det bara är 25 år kvar. Och så vidare. För SvD:s Alestig finns det inga gränser för att framkalla klimatskräck. Vilken propaganda! Det finns även hundratals rapporter som säger att det inte är några fara alls. Mycket talar för att varken skräck- eller låtgårapporterna är sanna. Men den naiva rapportering som medierna driver, med Greta Thunberg som lockbete, är gränslös. Snart är psykmottagningar och BUP fulla med skrämda elever som hejats fram via Rädda barnen, en organisation med ett namn i tiden.

Ska detta kallas sansad journalistik? Nej, det är frälsningsmötets logik...  • Comments(0)//www.anti-pk-bloggen.se/#post335