Anti-PK-bloggen

Anti-PK-bloggen

______________________________

Sverige är ett skönt välfärdsland. Friheten är omfattande. Men politiker, myndigheter och media talar alltmer om vad du och jag får tycka och säga (och vad vi inte får tala om). Fram växer en ny religion med ett nytt prästerskap. Nu predikas inte längre Bibelns budskap, utan det goda samhällets politiskt korrekta moralvärderingar. PK-lärans bas är de mänskliga rättigheterna. Från dessa rättssregler flödar nu knippen med moraliska värderingar, i form av PK-normer, som rör minoriteters rättigheter, feminism, klimatförstöring, invandring, auktoritetskritik mm. Värderingarna står alltså i allmänhet på en rimlig grund.

Men problemet är att PK-eliten - liksom flydda tiders präster - hävdar ett åsiktsmonopol. Den som inte anpassar sig fullständigt hånas. Hon och han påklistras alla möjliga slags nedsättande etiketter. Media pläderar betongfast för den nya PK-läran. Debattinlägg som går emot refuseras. Banne den som säger nå´t annat! Samtalet vid kaffebordet på jobbet tystnar. Du blir osäker...

PK-läran och PK-samhället blir på så vis ett allvarligt hot mot vår åsiktsfrihet. Anti-PK-bloggen vill problematisera och kritisera den nya PK-religionen och dess predikanter. Min blogg står nämligen på det fria ordets sida! Templet från antikens Aten får symbolisera det fria samtalet.

I denna blogg ska PK-problematiken analyseras i en handfull perspektiv (se kategorier till höger).

google-site-verification: google77797f96df7eed03.html

Självkritik hos DN?

Om PKPosted by Torsten Sandström Mon, September 02, 2019 17:11:32
Per Svensson som är en av PK:s överstepräster på DN skriver om en politisk schism i Trelleborg kommun. Det verkar som om SD-partiet har sett till att en kommunal tjänsteman fått sluta. Kolla DN:s rubrik ovan!

Möjligtvis har Svensson rätt. Men det är ändå hög komik då DN anklagar andra för att agera i en åsiktsbunker. Åsiktsbunkern är ju DN:s hemmaplan. Betongen står många våningar högt i DN-skrapan i Fredhäll.

Eller kan det vara ett tecken på självkritik?

Trots allt är jag glad över DN:s skriverier. De styrker mina och andras påståenden om hur de stora mediehusen bildar opinion. Eller rättare sagt: hur de driver propaganda. Högkomikern Svensson slår alltså till igen.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.